Topic RSS
13:17
22 marca 2012
OfflineCześć
Właśnie odebrałem prawko. Zadane za pierwszym razem 😀
Kierowcą jestem bardzo dobrym więc nie obawiam się dużego mocnego auta. Chce od razu uderzyć mocno: BMW 750iLA.
Do wydania na samochód mam 15 000 zł
Co sądzcie o takim egzemplarzu:
http://otomoto.pl/bmw-750-C23318533.html
Pytanie jeszcze mam: ile to auto by poleciało gdyby ściągnąć blokadę do 250 km/h? 😀
Pozdrawiam
14:10
21 marca 2012
Offlinepoczytaj jaki powinien być pierwszy samochód a potem zastanów się jeszcze 5 razy nim pomyślisz nad zakupem takiego BMW.
18:33
22 marca 2012
Offlinezdania nie zmienię. Dziś wujek pożyczył mi swoje E65 745i – zawoziłem go na wesele, obiecałem że będę jechał spokojnie ale w drodze powrotnej pozwoliłem sobie na 250 km/h na drodze u lesie bo nowy asfalt położyli 😀 Dobrze że żadna sarna nie wleciała pod koła, wrażenie jazdy z tą prędkością jest super.
Akurat tak się przydarzyło że w tą samą stronę autobus więc wyprzedziłem go wskakując prawie na czołowe jakimś dziadkom w seicento, musieli mieć swoje trumny w oczach gdy widzieli 2 tonowe BMW pędzące prosto nich 😀 Ale udało się wyprzedzić, nie chciałem odpuszczać gazu bo chciałem osiągnąć magiczne 250 km/h sorry…
13:06
11 maja 2012
OfflineJestes nienormalny dzieciaku, widze 1994 koncowka nicku czyli dopiero zdales prawko pewnie??? Nie masz pojecia o jezdzie samochodem wykonujac takie manewry na naszych poligonach. Mam nadzieje ze zawiniesz sie jak waż na drzewie i nikogo ze soba nie zabierzesz na tamten swiat. poprostu tragedia jak to przeczytalem. Nie masz wyobrazni i rozumu zeby wogole prowadzic samochod. Chłopie jadac 250 pokonywales 70metrow na sekunde wiesz ile to jest?? To dwie sale gimnastyczne na ktorych pilke kopiesz. Miales ogromnego fuksa, ze przezyles ten manewr, nawet na idealnie rownej drodze sily ktore dzialaja na samochod sa ogromne, mogles zlapac pobocze w ciagu ulamka sekundy i po tobie…opamietaj sie i obejrzyj pare filmikow z youtube wtedy moze cos Ci zatrybi w glowie, bo juz takich mistrzów kiery jak Ty bylo wielu.
Pozdro i zycze dożycia 19-stych urodzin
Most Users Ever Online: 1354
Currently Online:
3 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
markowski: 426
dareq86: 422
areq86: 166
toyota1983: 56
erard: 28
fajfus: 26
Member Stats:
Guest Posters: 0
Members: 2134
Moderators: 0
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 34
Topics: 882
Newest Members:
PiotrMab, Andrewkes, Raymondundic, JosephVaw, Al, WrinnygrinicaAdministrators: admin: 5
Log In
Register
Home