Pierwszy samochód BMW 750iL | Forum BMW | Forum

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Login form protected by Login LockDown.

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Pierwszy samochód BMW 750iL
22 marca 2012
13:17
rick1994
New Member
Members
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline

Cześć

Właśnie odebrałem prawko. Zadane za pierwszym razem 😀

Kierowcą jestem bardzo dobrym więc nie obawiam się dużego mocnego auta. Chce od razu uderzyć mocno: BMW 750iLA.

Do wydania na samochód mam 15 000 zł

Co sądzcie o takim egzemplarzu:

http://otomoto.pl/bmw-750-C23318533.html

Pytanie jeszcze mam: ile to auto by poleciało gdyby ściągnąć blokadę do 250 km/h? 😀

Pozdrawiam

22 marca 2012
13:31
dareq86
Member
Members
Forum Posts: 422

wiesz ile kosztuje utrzymanie takiego samochodu??

22 marca 2012
14:10
mirek89
Member
Members
Forum Posts: 4

poczytaj jaki powinien być pierwszy samochód a potem zastanów się jeszcze 5 razy nim pomyślisz nad zakupem takiego BMW.

23 marca 2012
18:33
rick1994
New Member
Members
Forum Posts: 2

zdania nie zmienię. Dziś wujek pożyczył mi swoje E65 745i – zawoziłem go na wesele, obiecałem że będę jechał spokojnie ale w drodze powrotnej pozwoliłem sobie na 250 km/h na drodze u lesie bo nowy asfalt położyli 😀 Dobrze że żadna sarna nie wleciała pod koła, wrażenie jazdy z tą prędkością jest super.

Akurat tak się przydarzyło że w tą samą stronę autobus więc wyprzedziłem go wskakując prawie na czołowe jakimś dziadkom w seicento, musieli mieć swoje trumny w oczach gdy widzieli 2 tonowe BMW pędzące prosto nich 😀 Ale udało się wyprzedzić, nie chciałem odpuszczać gazu bo chciałem osiągnąć magiczne 250 km/h sorry…

11 maja 2012
13:06
miszczu
New Member
Members
Forum Posts: 1

Jestes nienormalny dzieciaku, widze 1994 koncowka nicku czyli dopiero zdales prawko pewnie??? Nie masz pojecia o jezdzie samochodem wykonujac takie manewry na naszych poligonach. Mam nadzieje ze zawiniesz sie jak waż na drzewie i nikogo ze soba nie zabierzesz na tamten swiat. poprostu tragedia jak to przeczytalem. Nie masz wyobrazni i rozumu zeby wogole prowadzic samochod. Chłopie jadac 250 pokonywales 70metrow na sekunde wiesz ile to jest?? To dwie sale gimnastyczne na ktorych pilke kopiesz. Miales ogromnego fuksa, ze przezyles ten manewr, nawet na idealnie rownej drodze sily ktore dzialaja na samochod sa ogromne, mogles zlapac pobocze w ciagu ulamka sekundy i po tobie…opamietaj sie i obejrzyj pare filmikow z youtube wtedy moze cos Ci zatrybi w glowie, bo juz takich mistrzów kiery jak Ty bylo wielu. 

Pozdro i zycze dożycia 19-stych urodzin

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 1354

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

markowski: 426

dareq86: 422

areq86: 166

toyota1983: 56